21:00 Borussia-Park
0 - 1
  • 152
    çok ciddiyim, kimse benden "fenerbahçe'ye yenildik yine höeüö" dememi beklemesin. daha bu galatasaray-fenerbahçe hazırlık maçı fikri ilk ortaya çıktığında yazdım; olursa dünyanın en saçma şeylerinden biri olur diye. neymiş gurbetmiş, orası burası gibi değilmiş, kol kola maç izlerlermiş... e tamam, izlediler çok sağolsunlar da; sahaya giren taraftarları, sahaya atılan meşaleleri ne yapacağız? kime, neye örnek oldu bu maç? ben söyliyeyim bu maçın neye yaradığını: zaten çok ihtiyaç duyduğumuz(!) gerginliği, ligin başlamasına 2 hafta kala başlattı. yine birbirini yemeler, vay fenere nasıl yenildikler, rijkaard gitsinler, fener şöyle, galatasaray böyle...

    ah.

    ayrıca izleyebildiğim kadarıyla galatasaray'ın hazırlık maçı yaptığı maçtır. fenerbahçe'nin gol dışında pozisyonunu bırakın, ceza sahamıza girmeye çalıştığını hatırlamıyorum(özellikle ikinci yarı). top hep bizdeydi, bence iyi de kullandık fakat son vuruşların emanetçisi son 1 haftada 2 kez sakatlık geçiren mehmet batdal olunca gol de gelmedi.

    bir de hararetli kişilere söyleyeceğim: milan baros, neill, kewell, pino, elano ve polat'ın bahsettiği 3 yeni transfer yoktu bu maçta galatasaray adına. bu saydığım adamlardan kadro kurulur; unutmayın olur mu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın