21:00 Borussia-Park
0 - 1
  • 151
    olay fener degil, hatta hic alakasi bile yok. 6-0 yenildigimiz macta bile boyle umutsuzluga kapilmamistim.

    hazirlik macidir eyvallah. adam denersin eyvallah. serkan'i * sol bek oynatirsin - ki gecen sezon hic yoktu - eyvallah, sag beke kerpeten ali'yi * koyarsin eyvallah, musa'yla baslarsin eyvallah, serdar'i * saga atarsin yer yer sola yonlendirisin ona da eyvallah. ama!
    gecen sezon izledigin, oynattigin adamlarla yapma bunu! mustafa sarp'i koyamazsin, koymamalisin orta sahaya. ne yapar mustafa sarp? topu arkadasindan alir ya defansa doner ya beke. kac kere dikine oynamistir, ileri atmaya kalkmismistir? lan adam hic mi risk almaz? nasil buyuk topcudur bu!
    4-3-3'ün sagina baris'i * koyamazsin, koydurtmam! tamam büyük adamsin rijkaard, kralsin, bizden iyi biliyorsun futbolu ama bu adama orta yapamiyor, adam eksiltemiyor yeri geliyor 10metreye pas veremiyor, bu adami oynatamazsin!

    bu mac neyi gosterdi biliyormusunuz? ali turan, gokhan zan, mustafa sarp, ayhan akman, baris ozbek, serkan kurtulus'un klasik kurt anadolu topcusu olacagini gosterdi. niye be rijkaard niye? bir de transfere gerek yok demissin. niye be? biz sana ne yaptik guvenmekten baska? ulan bu taraftar fatih terim'in arkasinda bile bu kadar durmadi!
App Store'dan indirin Google Play'den alın