resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 2558
    “abi futbolcu mental yönden gelişmeli” diyen mental yönden gelişmemiş taraftarların saldırdığı galatasaray futbol takımının kaptanı.

    senelerdir bir futbolcunun üzerine onu alaşağı edecek şekilde bu kadar gidildiğine tanık olmamıştım. kız arkadaşı, kazandığı para, bindiği araba, giydiği kıyafetlerin markası, neler neler. ama en sonunda fenerbahçe ile oynanan hazırlık maçında* atilla taş kıvamındaki sesiyle kinini, kompleksini kusan adam sonunda bendeki kanı beynime sıçratmayı başardı. iyi oldu beynime kan gittiği bu vesileyle bu tiz sesli 800 km yoldan gelen vatandaşı bir irdeledim.

    diyor ki, cip alıyorlar, karılara “biniyorlar” sonra artistlik yapıyorlar, zoruma gidiyor. senin derdin anlaşıldı abicim. yediremiyorsun kendine değil mi arda’nın kazandığı parayı, bindiği arabayı. senin derdin fotoğraf çektirmek, iki imza almak değil. arkalarından “amına koyduğumun şerefsizleri” dediğin adamlardan mı imza alacaktın. ulan ne kadar ikiyüzlü insanlarsınız. boşa para vermiş, 800 km yoldan gelmiş ve bu yüzden ana avrat kayma hakkını kendinde buluyor ama futbolcu tepki gösterirse futbolcuya yakışmıyor oluyor, profesyonellik olmuyormuş öyle. buradan yurtdışından gelen yazarlara sesleniyorum, o kadar yoldan geldiniz, para verdiniz. tüm futbolcuların anaları feda olsun size. onlar profesyoneller bir şey demezler! bu arada da arda’nın gösterdiği tepki galatasaray taraftarına değil, belli ki tahrik için orada bulunan “galatasaray otobüsünün” etrafındaki 6-0 işareti yapan fenerbahçelilere. bu da galatasaray taraftarındaki inanılmaz mantık hatası. işin en boktan tarafı bu adamlardan o kadar çok var ki.

    evet keşke arda öfkesini daha iyi kontrol altına alsa, keşke götünü biraz daha küçültse, keşke biraz daha hızlansa, keşke daha iyi şut atsa. ama bizdeki eleştiriler arda takımı sabote ediyor, arda pas atmıyor şeklinde. keşke kendisine pas atılmıyor denen elano biraz daha top istese sorumluluk alsa. keşke en büyük problemi özgüven olan giovanni daha çok boşa kaçsaydı, saklanmasaydı. keşke sevgilisine yan gözle bakıldığında katil olacak adamlar, kendilerini arda’nın yerine biraz koyabilseler. keşke futbolcu mental yönden gelişmeli diyen adamlar, mental yönden gelişse.

    tiz sesli vatandaş sana söylüyorum, galatasaray taraftarı sen anla…
App Store'dan indirin Google Play'den alın