resim
Fábio Alves da Silva
Takım:Fluminense-BA
Mevki:Stoper
Yaş:45
Boy:1.88
Uyruk:Brezilya
  • 236
    bir insanın içinde beslediği pisliğin, cehaletin, nefretin, çirkefliğin her ne şart altında olursa olsun olsun değişmeyeceğini bir kez daha 21 temmuz 2010 galatasaray fenerbahce macisırasında göstermiş olan fenerbahçeli leş yarı insan. entryim silinmesin diye defalarca değiştirdim bu yazıyı, sansürleyebildiğim kadar sansürledim. bu kadar oldu.

    sanırım televizyondan gördüğüm insanlar içinde fiziksel olarak canının inanılmaz derecede yanmasını istediğim tek insan. ki gerçekten bu tür birisi değilimdir, insanlara saygı duyarım.

    beşiktaş kendi değerlerine uymuyor diye pascal noumayı taraftarın gözyaşına bakmadan gönderdi. galatasaray abdul kader keitayı saha içi disiplinsiz diye gönderdi. peki şimdi fenerbahçe bu adamı içine sindirebiliyor mu? bu adam yere göğe sığdıramadıkları ''büyük'' fenerbahçe!! tasvirine sığıyor mu? bu kadar aciz misiniz? herkesi asan kesen aziz başkan; buna nasıl göz yumarsın? yoksa kendi karakterine yakın gördüğünden mi müdahele etmiyorsun?

    hadi lugano gerçekten iyi oyuncu. deriz ki adam çok iyi, ama huyu böyle. biz sevmeyiz ama fenerliler bayılır. yav bunu fenerliler de sevmiyor. bunu kendi annesi bile sevmiyordur eminim. bülent uygunun oğlu sanki. sabriye, bülent korkmaza, hasan şaşa bir kamyon laf eden fenerbahçe taraftarı; açın da kıçınıza laf edin. bu pisliğinizi içinizde tutup onun için bağırdığınız sürece benim gözümde türkiyenin en zavallı takımı, en zavallı taraftarısınız *
App Store'dan indirin Google Play'den alın