• 312
    kendisini metal gruplarının öldürmekle ilgili bütün şarkılarını hediye ediyorum öncelikle. bugün yazdığı zırvalardan sonra yine cevap yazmak lazım kendisine. madde madde değil, bir paragrafta yazacağım hepsini.

    kalecisine ses bombası, teknik direktörüne çakmak atılan takım fenerbahçe değil. çok dostça davranışlar olduğunu düşünüyorum bunların tabii eleştiri olarak algılanmasın. küfür her statta var, ona çare yok. halkımızın ahlaksızlığı biraz bu. aziz yıldırım'a da, adnan polat'a da, özhan canaydın'a da, yıldırım demirören'e de küfür ediliyor sürekli. bunlara yapacak bir şey yok ama sadece galatasaray taraftarı küfür ediyormuş gibi yapmanın manası yok. ali sami yen stadında hindi tezahüratı yapmanın da çok dostça bir davranış olduğunu hatırlatmalıyım. tuvaletleri parçalıyormuşuz, aga senin taraftarın stadını yakıyor? arda ve sabri tekme tokat dövüyormuş fenerbahçelileri. ha gökhan gönül değildi di mi elano'yu ensesinden tokatlayıp tutan? baroni değildi arda'yı iten? volkan demirel değildi tribüne karşı testislerini tutup lincoln'ün taşaklarına tekme atmaya çalışan, kovalayan? lugano değildi emre aşık'ın ense köküne kafa atan? semih değildi arda'ya yumruk atmaya çalışan? emre değildi maçta herkese tek tek diklenip baros'un ayağını kıran? galatasaray'ın taraftarı zaten rakibinin yeni transferine hayırsız olsun, inşallah uçak düşer, inşallah ayağı kırılır diyen.

    meriç tunca ve gözlüğüyle ilgili çok güzel fantezilerim var. ama yazarsam uçururlar beni sözlükten. siz tahmin edin artık. ipucu: monte etmek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın