2008-09 Türkiye Basketbol Süper Ligi 12.Hafta Maçı
19:00 Akatlar Spor Salonu
66 - 58
  • 15
    açık konuşmak gerekirse çekirgenin zıplayamadığı maç olmuştur. son maçlarda kafamda inceden inceye beliren "bu takım bir yerde takılacak ama nerede?" sorusunun cevabı olmuştur. bu sezon genelde maçı kopardığımız bölüm olan son çeyrekte beşiktaş'ın iyi savunması ve bizim doğru hücum yapamayarak zorlama dış şutlara yönelmemiz maçı kaybettiren unsur oldu. onun dışında diğer maçlardan pek bir farkımız yok gibi.
    bu arada maçı sunan, daha doğrusu sunduğunu zanneden melih gümüşbıçak ve yanındaki zat-ı muhteremden de ayrıca bahsetmek gerek. melih gümüşbıçak tek kelimeyle felaketti. maç boyunca basketbolla ilgili birşeyler öğrenmeye çalıştı yanındaki yorumcudan. yorumcu beyefendi de ısrarla "galatasaray cola turka" şeklinde bir ifade kullandı durdu, anlamak mümkün değildi.
    ligdeki 2. mağlubiyetimiz oldu, sıralamadaki yerimi değiştirmeyecek olsa da takipçilerimizle olan puan farkı azalmış olacak, en azından fenerbahçe bugün kazandı ve aramızdaki fark 1 maça inmiş oldu. 3 ocak 2009 galatasaray fenerbahçe ülker basketbol maçı ile bu durumu eski haline getirmek yine takımımızın elinde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın