• 82
    21 temmuz 2010 galatasaray fenerbahce maçının tanıtım videosu hakkında, http://www.trt.net.tr/genel/onerielestiri.aspx adresinden aşağıdaki yazıyı gönderdiğim kanaldır.

    --- alıntı ---

    21 temmuz 2010 çarşamba günü trt hd kanalından yayınlanacak olan "dostluk kupası" maçının tanıtımında kullandığınız videodan, bir galatasaraylı olarak rahatsızlık duyduğumu belirtmek isterim. videoda kullanılan görüntülerin, galatasaray'ın kadıköy'de 3-1 mağlup olduğu maçın görüntülerinden seçilmesini ve tribün görüntülerinin tamamen fenerbahçe taraftarlarına ait olmasını bir galatasaraylı olarak, tarafsız olduğunu her zaman dile getiren trt camiasına yakıştıramadığımı söylemeliyim.

    galatasaray'ın 3-1 kaybettiği bu maçta, milan baros'un sakatlanmasıyla; maçlar kaybedilmiş, yanlış transferler yapılmış ve belki de galatasaray adına şampiyonluk kaçmıştır.

    her şey bir kenara, söz konusu bu sakatlığın görüntülerinin tanıtım videosunda yer alması eminim bütün galatasaraylıları derinden üzmüştür.

    milan baros'un sakatlandığı pozisyonu, "dostluk kupası" adı altındaki bir maçın tanıtım videosuna koymak nasıl bir düşüncenin ürünüdür?

    biz izleyicilerinize sizlere ulaşmamıza yardımcı olduğunuz için teşekkür ederken, galatasaray taraftarlarına bir özür borçlu olduğunuzu bildirmek isterim.

    iyi günler.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın