• 81
    görüş - istek - öneri bölümlerine yolladığım yazı şöyledir :

    21 temmuz 2010 tarihinde oynanacak ve ne yazık ki sizin tarafınızdan yayınlanacak galatasaray - fenerbahçe maçıyla ilgili yapmış olduğunuz tanıtımı izlediğimizde galatasaray taraftarları olarak bir an için fb tv ' yi izlediğimizi düşündük. oysa ki biz devletimizin kanalı trt' yi izliyormuşuz. hani bizim de ödediğimiz elektrik faturalarından pay alan trt' yi.

    devletimizin başbakanı fenerbahçelidir evet, ancak bu, devlet kanalının fenerbahçe yanlısı yayın yapmasını gerektirmez. şunu aklınızdan çıkarmayın ki bu ülkede en fazla taraftarı olan kulüp galatasaray'dır. yurtdışında yaşayan türklerin ezici bir çoğunluğu galatasaray taraftarıdır. ve bunların birçoğunu genç taraftarlar oluşturur. bu taraftarların da bir kısmı sizin yayınlamış olduğunuz galatasaray - arsenal maçı ile galatasaraylı olmuştur. bilmiyorum trt tarihinde bu kadar fazla insanın izlediği kaç yayın olmuştur. galatasaray taraftarı fenerbahçe taraftarına benzemez, biz maç sırasında yayıncı kuruluşun kablolarını kesmeyiz, maç anlatan spikerlerinize taraflı maç anlattı diye küfürlü mesajlar göndermeyiz, hakaret etmeyiz. ancak görüyoruz ki bunları yapan insanlar sizin gözünüzde daha çok değer görüyor.

    efendi olmamız galatasaray'la dalga geçilmesine izin vereceğimiz anlamına gelmez. milyonlarca galatasaray taraftarının gözündeki değerinizi daha fazla yitirmeden tarafsız bir kanala yakışacak yayınlar yapmanızı öneririz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın