• 80
    türkiye’nin en büyük medya kuruluşudur trt. başka hiçbir grubun elinde trt’deki imkanlar yok. satın aldığımız radyo, tv, mp3 falan gibi her şeyden trt’ye para kesiliyor. elektrik faturalarından bile pay alıyor trt.
    özel radyo ve tvler yokken tektiler. 1982 dünya kupasına kadar bir tek renkli yayın yapmamıştı. tek kanla vardı ve ertesi gün herkes tvdeki programaları konuşurdu. tv=trt’ydi o zamanlar.
    sonra özel kuruluşları bu ülke insanı zorla aldı. devlet halkın önünde duramadı.
    çok bocaladı o zaman trt. aradan 10 yıl geçtikten sonra yavaş yavaş kendine gelmeye başladı. protokol haberciliğinden sıyrılmaya başladı ama her zaman iktidarın borazanıydı. bu belki bir çok ülkede böyle.

    sporda da atılım yapmaya çalıştı. fazla sayıda program, daha fazla lig maçı görüntüsünden başka değişin pek bir şey yok aslında. ha bir de tvye çıkan programcıların saçları, kılık kıyafetleri daha modaya uygun. öyle ya imaj her şeydir, asker traşı olan memurluktan kurtuldular.

    bunları niye yazdım? 21 temmuz 2010’da galatasaray – fenerbahçe bir maç yapacak ve trt verecek maçı, o da sadece hd olarak. bir tanıtım hazırlamışlar. tanıtımı izleyen maçı fbtv veriyor zanneder. bu kadar tek taraflı bir tanıtım olabilir mi? bu bir skandaldır.
    artık kendisine iş vermeyen trt’ye aklına geldikçe çakan hıncal sanırım çok fena şeyler yazacak. bu defa haklı olacak.

    fenere koyduğumuzda, trt’ye de koymuş olacağız. zaten bir işe yaramazdınız, zaten izlemiyordum artık hiç şansınız kalmadı.
    o benden kestiğiniz vergiler var ya, haram olsun.**
App Store'dan indirin Google Play'den alın