resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 16085
    gitmek isterse gider, kalmak isterse kalır.
    ne isterse verilmeli ve hemen vazgeçilmemelidir. ancak yanına bir yardımcı genç forvet alınmalıdır. yedek forvet olarak devam ettiği kariyerine osimhen gibi bir canavarın arkasında olduğunu bildiği için aynı şekilde devam etmelidir. bence kendisini de böyle avutmalıdır. dünyanın en iyi 2. santraforunun arkasında yedek oyuncuyum. çünkü ağır bir sakatlık yaşadım ve daha sahalara tam formda dönemedim.
    ancak şunu bilmelidir ki kısa zamanda çok yol gittiysek o yolun kapısını kendisi açmıştır. bu taraftar ne kendisini unutur ne de hainlik yapar.
    gitmesini isteyenler de hainlikten değil galatasaray sevdasından istemektedir. bunu da şöyle açıklayabilirim.
    mükemmel geçmiş sezonlar ardından yaşanacak bir başarısızlıkta kendisinin hedef tahtası olmaması istenmektedir. o yüzdendir bu kadar gitsin denmesi.
    benim fikrim açıkçası ne isterse onu yapsın. git diyemem, kalması için de zorlamam. oturulur konuşulur 5 milyon verirsin yine tutarsın.
    icardi bir hagi değildir ancak taraftar bağlama nezdinde daha da fazlasıdır. adam bir aura getirmiş ve milyonlarca çocuğu galatasaray'lı yapmıştır.
    bunun ne demek olduğunu çocuğu olmayanlar pek idrak edemez.
    şimdi rakiplerden birinde böyle biri olsa ve benim kızım aynı tutkuyla rakibe gitse kahrolurum.
    bizde takım mirastır genelde. babalardan geçer. çok nadirdir babasıyla farklı takım tutan gençler.
    hatta denk gelindikçe harbi mi helal ya muhabbetleri döner.
    kaç fener'li babayı uykusuz yatırdı, kaç bjk'li anayı bulaşık yıkarken derin sulara daldırdı icardi hesabı yok.
    adam kadıköy'de maçtan çıkıyor, yanında 10 yaşında velet diyor ki ben gassaraylıyım. adam diyor ki ne yapalım çocuk böyle istedi.
    neden istedi o çocuk onu? hele ki böyle bir teknolojik etkileşim dünyasında yaşarken çocuk onu kendiliğinden isteyebilir mi bu ataerkil toplumda?
    tabi ki de icardi etkisi oldu.
    bir aşkın olayım bize milyonları kazandırdı. bunun maddi manevi etkileri 10-15 yıl sonra olumlu olarak döndüğünde belki icardi çoktan futbol ile ilişiğini kesmiş olacak.
    ancak o çocuğa sorduğunda "abi icardi yaa, aşkın olayım yaa" diyecek.
    şimdiden hakkım varsa helal olsun ico.
App Store'dan indirin Google Play'den alın