resim
Leonardo Neoren Franco
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Arjantin
  • 899
    koca sezonda "ulan bunu nasıl yersin" diyebileceğimiz bir tek fener maçı var. onun dışında beşiktaş ve atletico maçlarında gerçekten çok iyi performans göstermişti. fener maçında maçın bitimine yarım saat varken daha ve takım hücum yapıyorken yuhalandığında zaten çoktan gitmişti bu takımdan. mesela mondragon'un bir sezonda kaybettirdiği maç çok daha fazladır leo'dan, ha kazandırdığı da fazladır o ayrı konu.

    aykut ilk çıktığında piyasaya senede oynadığı 2-3 maç iyi performans göstermişti ve oldukça tutuyordum o zaman. şampiyon olduğumuz senenin son 7-8 maçında da çok iyiydi ve fakat o zamandan beri eksiklerini kapayıp üstüne bir şey ekleyemedi. steaua maçıyla başlayan "çıksam mı, çıkmasam mı" mentalitesini hiçbir zaman yenemediğini geçen sezonun son maçlarında da gördük. leo'ya oranla çok kısa süre oynayarak ondan daha fazla hata yaptı.

    soru eğer "leo aldığı paranın karşılığını veriyor mu?" veya "leo'ya bu kadar verilir mi?" ise cevap tabi ki hayır. ama "giderken bayram yaptıran adamlardandır" "oh be kurtulduk" düşüncelerine kesinlikle katılmıyorum. ufuk'u pek izlemedim ama aykut ile yola çıkarsak leo'yu mumla arayacağımızı düşünüyorum.

    not: ilk yarı askerde olduğumdan genel olarak maçların gollerini izleyebildim sadece. o ara bir öküzlük yaptıysa onu bilmiyorum tabi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın