• 87
    yazılanları okuyorum da beğenen yazarlar beğenmeyenlere almayın kardeşim, gidin fener forması alın, diyebiliyor ya ben buna daha çok şaşırıyorum. ne yapayım kardeşim sevmedim ben bu formayı. madem beğenmeyenlere bunları diyebiliyorsunuzasıl ben size diyorum madem beğendiniz gidin alın 3-5 tane.

    hem üzerinde arma olması formanın kötü olduğunu ortadan kaldırmaz. size http://3.bp.blogspot.com/...-h/1991-1992+3rd.JPG bu formayı da gösterelim ne yani bu da mı üzerinde arma olduğu için güzel. bırakın bu işleri bu gösterdiğim forma ne kadar kötüyse o forma da o kadar kötü.

    hollanda yı düşünün seneler önce maçlarını izliyorum renk aynı şimdi de aynı, milli takımımız yıllarca ufak tefek farklılıklar dışında hep aynı formayı kullandı. turkuaz çıkardılar hepimiz ayaklanmadı mı bu nasıl forma diye. arjantin desen senelerdir aynı forma. kulüp bazında da düşünürsek aynı, juventus mavi bir forma çıkardı ben bile küfür ettim onlara. sanmıyorum ki taraftarları da o formayı beğendi. örnekler böyle sürer gider. eminim sizlerinde örnekleri çoktur.

    kısacası ben beğenmedim beğenenlere de mani olmuyorum.

    ayrıca; *
    (bkz: alışmadık götte don durmaz)
App Store'dan indirin Google Play'den alın