• 292
    günlerde yapılan servis tabağındaki galeta gibidir.

    düşünün ki; anneniz zorla sizi güne götürmüş yanında* ve bir sürü ilgi alanı dışında muhabbetten sonra en güzel kısım gelmiş; yiyecek-içecek ikramı. gözler faltaşı, ağızda ve midede ''gnam gnam'' sesleri bekliyoruz. tabak geliyor dev gibi. index; tavuklu-yoğurtlu-mayonezli göbek salata, ev poğaçası, kısır, zeytinyağlı dolma, kurabiye, tatlı ve iki tane galeta. galeta ne lan!!! o kadar güzel yemek tepelerinin yanında iki tane kuru galeta anasını satayım. en önce onları yerdim ki güzellerine geçince onun tadı gitsin. portakal suyunun* yarısını galeta yüzünden içerdim. ikinciyi istemek görgüsüzlüktür derdi annem, o sebepten hiç ikinci bir şey istemezdim. portakal suyu sadece bir bardaktı benim için ve o da galeta yüzünden heba olurdu. uyuz olurdum o galetaya ama yememek de olmazdı o da saygısızlıkmış öyle derdi valide sultan. ya gülderen teyze o kadar kasmışsın yemek yapmak için galeta ne anasını satayım ya. mahvoldu işte güzelim tabak. günlere sırf bu yüzden gitmek istemezdim valla.

    13 yaşına kadar annem beni kadınlar plajına soktu* orada da aynı terane. en güzel yemeklerle plaja gidilir bir çantadan mutlaka bir poşet galeta çıkar. gel de delirme.

    neyse sapmayalım konudan gs tv de öyle işte her şey randımanlı ve modern bir bu çalışmıyor. bir bu verimsiz. az önce digitürkten selami bey'e söyledim açtı üyeliği. akşam maç var izlemem lazım, zaten kombine almamışım hiçbir maçı kaçıramam bu sene. ama bakıyorum galatasaray tv hazırlık maçından başka ne yayınlıyor? hiçbir şey. uyuz bir durum. dünya kulüplerinin tvleri çok farklı aga. uçakta 8 saat man. utd. tv seyrettim. emirates sponsor olmuş onlara tüm uçaklarında izletiyorlar. canlı antreman izledik.

    şu anda kulüp her alanda iyi gidiyor. bir de şu tv'ye ağırlık verip düzenlemeler yapsalar süper olacak.

    edit : bir erkeğin hayatında geçimişinden utanmaktan vazgeçtiği anlar vardır. gssözlükfatih'e selamlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın