• 64
    öküz bireylerden olustugunu göstermis milli takim.
    söyle ki, almanya tüm sampiyona boyunca karnaval havasinda kendi maclarini yasadi. yüzbinlerce insanlar public viewing adini verdigimiz olayda topluca maci izledi. süphesiz, dört sene önce kendi ülkelerinde olan sampiyonanin aliskanligi bu, ancak yine de alman taraftarlar coskuluydu maclar esnasinda. ve sansasyonel sonuclarla yari finale kadar gelindiginde ise, almanya'da futbol cilginligi son noktadaydi.

    sonuc ne olursa olsun, berlin'de bir karsilama planlanmisti milli oyuncular icin.

    ne oldu? ispanya'ya yenilen takim oyunculari, berlin'deki karsilamayi iptak ettirdiler. kupasiz olmaz diye. dört sene önce de ücüncü olduklarinda coskuyla berlinde kutlanmisti takim, ama o kendi ülkelerinde oldugu icin yapilmisti.

    anlasilir elbette, hayal kirikligi yasiyorlar, ve ne alaka? diye kutlama yapmiyorlar.

    ancak, bu sabah frankfurt havaalanina inen takim, havaalanini dolduran yüzlerce taraftara da kendini göstermekten kacindi. hani bir görünüp, el filan sallasalardi olurdu, ama kibirli ve ukala bir tavirla saatlerce beklemis taraftarlara görünmeyerek (almanya'da havaalaninda karsilama yapan taraftarlar da bizdeki gibi delikanlilar degil, böyle genc kizlar, yaslilar, kadin, erkek, karisik bir topluluk söz konusu) ayip ettiler.

    ve oyunculari göremeyen havaalanindaki taraftar toplulugu da acikca bu hayal kirikligini ifade ediyorlardi.

    haberlere göre de oyuncularin bir kismi direk frankfurt havaalaninda ucaklara binip tatile gitmisler.

    bu hareket ile, sampiyona esnasinda sempati toplayan almanya milli futbol takimi, bugün almanya'da bir cok taraftar gözünde nezaketsiz öküz sifatini kazandi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın