• 615
    eldeki kadroyla cikilabilecek en dogru sekilde ciktik. sayilmayan 1 golumuz var faul bile olmayan pozisyonda. barış'ın burak yilmaz, hakan şükür tarzi ucarak attigi gol güme gitti.

    sane etkisiz gorunuyor ama, sane ve ilkay birbirlerine yaklastiklarinda 4 kisi birden basiyor bu ikiliye.

    2. golde ekran basinda resmen anırdım. eren adama yanaş diye orta acmadan once. adam tertemiz orta yapti. halbuki arada 3 adimlik mesafe vardi.

    bu mac nasil doner? abdulkerim oldugu yere, singo sag beke. sallai sag one. sane cikacak. yoksa sane patlayici kosu, hizli verkac yapmadigi surece etkisiz kalmaya devam edecek cunku etrafina hemen 2 tane adam yanasiyor.

    ılk yedigimiz golde de, attigimiz golde nasil yunus icin olmuş bu, bu seviyenin adami dediysem, lafimi aynen geri almasini bildim. orada o sekilde pas verilmez.

    bir de allah askina artik geride su ceza sahasi onunde sacma sapan riskli paslasma isini birakalim ya. yemiyorlar artik o isleri kimse. bir de rakibi kendi ustune cektin de ileriye top atacak adam var sanki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın