• 166
    kpss sınavında yaşadığım avrupa merkez bankası başkanı kimdir sorusunun şokunu atlatamamışken maçın skorunu sordum bir ara, 8-1 demesin mi cnyvz kişisi, hemide erol taş gülüşünü yapıştırarak. işte o an titreyip kendimize geldik, ben deyim 3 siz deyin 8 farkla falan yendik.
    hayır yendik diye söylemiyorum ama hakikaten iyi maçtı, maç sonu cnyvz kişisine de sordum (bir de yenilen tarafa sormak lazım) o da en iyi maçlardan biri olduğu konusunda aynı fikirde. (ha maç içinde başta cnyvz jr'a olmak üzere herkese çemkirdiği gibi bu konuda da çamur yaparsa şaşırmam. * bu arada cnyvz jr hafta boyu çok çeker bu abisinden, çocuk hem abisini maça getiriyor yancı olarak hem fırça yiyor ya içim daha fazla kaldırmayacak yazamıyorum. *
    neyse efendim cnyvz ın yaptıklarını yaz yaz bitmez; sözlük tayfasından gel(e)meyen eksiklerimizin yerine getirdiği abiler-kardeşler deli top oynadı ama ne yaparsın ki mukadderat. * rakipten devam edelim ya da boşver ya tarih her zaman kazananları yazmıştır, bizim takıma geçeyim. *

    10 numara. adettendir kaleden başlanır yazmaya ama adam kalede yediği kadar gol attı, ne iş hala çözemedim. son pozisyonda çömlek konusunda talihsizlik yaşadı geçmiş olsun tekrar ama dua etsin rakipte değildi zira rakipte yerde yatan görünce topla dövüyorum. (bkz: childofbodom)
    childofbodom demişken, valla helal olsun ne diyim, karşı kaledeyken önceki maçlarda, gol atacağım diye yeni stiller geliştirmek zorunda kalmıştım * bu maçta da kaleye geçtikten sonra devleşti, alkol kana karıştı demek. *
    kanına alkol karışıp canla başla oynayan diğer kişi ise artık defansımızın bel kemiği haline gelen tobiyas makkenzi idi. her zamanki kesiciliği üstündeydi. *
    mustycbu ile bilahare konuşacak olsam da bir parça sitem etmeden duramam, o sol ayağa yazık ediyorsun kardeşim, ergün pembe edasıyla kullanmak gerek o bileği, hakkını ver derim abi tavsiyesi olarak, ayrıca tobi ile defanstaki uyumunda zaman zaman aksaklıklar yaşansa da genel olarak iyiydi.
    sinyorkedi ile ilgili olarak ne diyim bilemedim bak şimdi, sanırsın ki adam eksikliğinden dolayı namık kemal lisesinin bir sınıfından kapıp gelmişler bunu. lakin koca adam olmuş da üniversiteyi bitirecekmiş seneye. sağ kanadı eskitti, halıyı yenilemek zorunda kalacaklar haftaya. uzun süredir maç yapmamış olduğunu belirtmiş olsa da yine bir klişe olacak ama bu çocuğun kumaşı iyi. izmirimiz'de olduğu süre boyunca sahalarda görmek isteriz kendisini.
    nkfvas ile ilk 30 dakika salak saçma pozisyon heba etme krizini atlattıktan sonra maça ağırlığımız koyup işi bitirdik. nkfvas: bir nevi utrecht kuğusu. van basten anlayacağın, hep yazıyorum ya hakkında; klas işte uzatmanın alemi yok.

    tabii bir de smyrna ya değinmek lazım. maçtan önce ısınırken dayanamayıp sahaya girdi ve oyunda kaldığı kısa sürede gösterdi ki katılmaya başlarsa maçlara, ileride çok daha fazla keyiflenecek maçlar, işi biliyor belli etti.

    bu arada cnyvz jr fark kapanmaya başladığı zaman başta maça getirdiği abisi cnyvz olmak üzere * takım arkadaşlarına öyle bir allahını seven defansa gelsin feryadı vardı ki; adam haklı beyler esprileri havalarda uçuştu.

    not: smyrna tribünden izlerken daha iyi analiz etmiştir ama maç epey keyifliydi, gel(e)meyenler çok şey kaçırdı kesinlikle.
    kaybetseydik aynı şeyleri yazar mıydım; hayır (nokta) *
App Store'dan indirin Google Play'den alın