• 294
    medyada bu konuda çıkan bir çok haberin yalan olduğunu düşünüyorum. çünkü mantıksal olarak söylenenler birbirini tutmuyor.

    dün akşam saatlerinde ederson fenerbahçe haberleri çıktıktan sonra medyada en çok konuşulan iddia şu: galatasaray ederson ile anlaşmaya yakındı ama donnarumma ihtimali için ederson bekletiliyordu fakat fenerbahçe araya girince ederson fenerbahçe ile anlaştı, donnarumma ise city ile anlaştı. galatasaray da kalecisiz kaldı.

    bu iddialar mantık süzgecinden geçmiyor çünkü eğer ederson ile anlaşmayı belli bir seviyeye ilerletmiş olsak fenerbahçe araya girdiğinde bundan bizim de haberimiz olurdu ve bu transferi bitirebilirdik diye düşünüyorum. ederson'un city'den ayrılması durumunda donnarumma'nın city ile anlaşacağı haberlerini ise sağır sultan bile duymuştu. işler bu noktaya geldiğinde hala belki donnarumma alırız diye ederson'u bekletme işi hiç mantıklı değil. ayrıca donnarumma almayı hayal edecek kadar paramız varsa muhtemelen fener'in elinden ederson'u alacak kadar paramız da vardır. onların piyasa yükseltmesi ve bizim o paralara çıkamama ihtimalimiz ve ederson'un maddi koşullar benzerken fener'i tercih etmesi ihtimali de bana mantıklı gelmiyor.

    sonuç olarak burada kesinlikle mantık dışı bazı haberler pompalanıyor. fakat hem transferde çok geç kalmış olmamız hem de kulübün transparan bir iletişim tercih etmeyip aşırı derecede sessiz kalması neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlamamızı ciddi manada engelliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın