• 197
    mehmet demirkol'u her gün dükkanımda ntvspor radyo aracılığı ile dinliyorum. bazen öyle şeyler söylüyor ki, bu adam bizden diyorum, bizden derken, mantıklı şeyler söylüyor, hakkaten sinir bozan şeylere sert tepkiler veriyor. benim söylemek istediklerimi söylüyor adeta.

    ama konu futbola gelince, özellikle galatasaray ve fenerbahçe mevzularına, gerçekten anormal saçmalıyor. geçenlerde bir programda elano ile guiza'yı bir tutup, biri dünya kupasında oynadı değerini artırdı, öbürü oynayamadı, değeri kayboldu dedi. bre patavatsız, hangi akla hizmet elano ile guiza'yı bir tutuyorsun? açıklaması da, "ikisi de bu sene bekleneni veremedi."

    ya şimdi bu ve benzeri konularda böyle yorumlar yapınca, ki bu adamın aptal olmadığına da eminim, gerçekten düşünüyorum. sen kimi aptal yerine koyuyorsun, kimin aklına neyi sokmaya çalışıyorsun? ufak beyninle yaptığın her futbol yorumu yönlendirmeye çalışıyor dinleyenlerini. herşeyi yemeye razı fenerliler de mest olup dinliyorlar bunu, bazen de aralarında tartışıyorlar, "mehmet de bazen çok objektif canım, nasıl eleştiriyor feneri" diye.

    ya abi, memleketimin insanı, aptal yerine koyma kimseyi. akıllı adamsın, adam gibi yap yorumları. araya laf sokma, direkt söyle, milleti yönlendirmeye çalışma. bak dinliyoruz da seni. rica ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın