aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 13
    düşünce özgürlüğü diye bi bok dolaşıyor ya bu ülkede. bok dedim de, bok kadar değeri yok. boka son bi bakış atarız sifonu çekmeden önce. ama birisi düşüncesini belirttiği zaman, toplumun gazabına uğrar, hakaret eder millet ona. bu arkadaşımız da şu an bu durumda.

    mustafa kemal atatürkle ilgili yazdığı giriye katılmıyorum kesinlikle. bak ben onun yazdıklarına katılmıyorum. bunu yapabiliyorum ddeğil mi? o adam da atatürk'e katılmadığını belirtmiş işte. hakaret yok, düşüncesini açık bir biçimde belirten birisi var karşınızda. yukarda bir arkadaşımız atatürk'ün kendisine muhalefet olması için kurdurduğu partiden bahsetmiş. ne de güzel değinmiş. olay budur.

    mustafa kemal olsun, peygamberler olsun, barış manço, kemal sunal olsun, yani toplum tarafından saygı gösterilen adamlar önemlidir, kutsaldır. onlara hakaret edildiği zaman çok büyük tepki gösterilir. ama kişi kendince eleştirebilir bu kişileri sagı çerçevesi içerisinde. kimse de bişey dememeli zaten buna. en azından bşata dediğimiz o bok kadar değeri olmayan düşünce özgürlüğünü az da olsa değerlendirmek için.

    bıktım bu ülkede düşünceleri linç edilen insanlardan. herkes kendisi gibi düşünmesini istiyor karşısındakinin. yok öyle bir şey arkadaşım. hep kar tanelerinin hiçbirinin şeklinin diğerine benzemediği söylenir. çok şaşırtıcı gelir bu. o kadar uzağa gitme gitme! bu dünyada 7 küsür milyar insan var, bir tanesi bir tanesine benzemiyor. o adam senden farklı. düşüncelerini düzgün bir şekilde ifade ettiği taktirde de sorun yoktur. katılma ama saygı duy. he birde oku, iyice anla ondan sonra tepkini göster.

    mustafa kemal atatürk ile ilgili görüşlerine katılmadığım yazar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın