• 13
    orlando magic'in new orleans hornets'ı farklı geçtiği maçta, sahanın yıldızı milli basketbolcu hidayet türkoğlu oldu.

    ilk olarak stan van gundy orlando magic'i elde ettiği galibiyetten dolayı kutladı ve ardından da ikinci yarıda sergiledikleri düşük performanstan ötürü eleştirdi.
    milli basketbolcu hidayet türkoğlu kaydettiği 20 sayıyla maçın en skorer ismi olarak galibiyette başrol oynarken magic 88-68 ile new orleans hornets engelini aştı.
    "ilk yarıda muhteşem oynadık. hatta yılın en iyi ofansını sergiledik. ama ikinci yarıda çok rahatladık ve kötüydük" diyen magic antrenörü van gundy ilk yarıda ortaya çıkan 61-31'lik farkın ardından takımının ikinci yarıda rehavete kapıldığını söyledi.
    "benim karım da benden birşeyler yapmamı istediği zaman, azarlanmayacak kadar iyi yapmaya çalışıyorum. bu herhalde insan doğasında olan bir şey" diyerek ikinci yarıdaki durgunluğu anlatan van gundy, herşeye rağmen ekibini tebrik ettiğini sözlerine ekledi.
    dwight howard 12 sayı, 15 ribaundla galibiyete katkı yaparken, rashard lewis 18 jameer nelson da 14 sayıyla maçı tamamladı.
    magic son 11 maçındaki tek yenilgisini 12 aralık'ta phoenix karşısında almıştı.
    new orleans'ta david west 13, chris paul ile devin brown da 12'şer sayıyla maçı tamamladı ancak bu performansla magic karşısında yeterli olmadı.
    bu arada 20 sayı farkla elde edilen galibiyette 37 dakika süre alan hido, 20 sayıyla tamamladı maçta 6 ribaund alırken 5 de asist yaptı.

    kaynak: htspor.com
App Store'dan indirin Google Play'den alın