aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Lorik Agim Cana
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:41
Boy:1.86
Uyruk:Arnavutluk
  • 158
    (bkz: #155748) bana ulan harbiden kalbim temizmiş dedirten canım hemşerim. nickimi zidane sevgimden dolayı böyle seçtim ama aslında özbeöz arnavut olduğum için bu transfere herkesten ayrı bir sevindim. hem böyle sert hem böyle takımı için oynayan hem de hemşerim olan bir adamın canım kulübüme transfer olması çok ayrı bir mutluluk kaynağı benim için.

    kendisini ilk olarak marsilyada beşiktaşa karşı oynadığı şampiyonlar ligi maçlarında tanımıştım. fransada marsilyanın 2-0 kazandığı maçta vay be ulan şu hemşom keşke bizde olsa ya diye içimden geçirdiğimi bilirim zira oynadığı mücadeleci futbolla çok beğenmiştim lorik canayı.

    mehmet topala göre çok daha sert bir oyuncu olması orta sahanın direncine önemli ölçüde tesir edecektir. babasıda gökmen özdemir'in söylediğine göre iyi türkçe konuşabilmekteymiş , sonuçta türkiyede futbol oynamış biri olduğu için pek şaşırmadım. ayrıca lorik cana'da çok iyi derecede ingilizce ve fransızca biliyor. tüm bu sebeplerden dolayı adaptasyon sorunu yaşayacağını hiç sanmıyorum.

    hiç kimse yanlış anlamasın ama kendi adıma son 2 yılda milan baros'tan sonra en sevindiğim transferdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın