• 21
    iki takim oyunculari karsilastirildiginda favorinin ıspanya oldugu mactir. ancak unutulmamalidir ki, eger bir turnuvada almanya varsa kendisi turnuvanin favorisidir. * boylece hic bir sonuca ulasamamis oluyorum tabi.

    almanya icin macin kilit olayi thomas muller'in eksikligi olabilir gibi geliyor, zira kendisi kupanin bence en faydali oyuncusudur su ana kadar. abudik gubidik sari kartlarla bu maci kacirmak zorunda kalacak. ıspanya'nin akici, bol pasli ancak az pozisyonlu futbolunun da -erken bir gol gelmezse- alman disiplini altinda cok etkili olamayacagini da tahmin edebiliriz. dort gollu galibiyetlerle rakiplerini perisan ederek buralara gelen almanlarin asiri havalanma yasayacagini da dusunemeyiz. zira boyle bir konsanstrasyon bozuklugu genlerinde yok adamlarin. bu nedenlerle almanya'yi bir adim onde goruyorum.

    ama sonuc ne olursa olsun bizi guzel bir final eslesmesi bekliyor. hollanda-almanya eslesmesi iki ezeli rakibi kupa finalinde otuz kusur yil sonra tekrar karsilastirirken, ıspanya-hollanda finali de sozlukteki romantik futbol akimcilarinin ruyalarini susleyen guzellikte estetik bir mac vaad ediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın