resim
Abdul Kader Keita
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:43
Boy:1.84
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1389
    her ne kadar kontrolsüz de olsa her ne kadar çirkefçe hareketleri de olsa sevdik biz keita'yı ya. ama sonuçta gittiği yer katar ve bu transferin bedeli toplam ödemelerle (ki buna lyon'a yapacağımız ödemeler falan da dahil) bir hayli yüksek bir meblağ oluyor. vazgeçilmez değildi sonuçta, hatta biraz daha objektif olmak gerekirse zaten en fazla bir yıl daha tutulmalıydı. katar kapıyı çalmışken siyah inci'yi bağlamak olmaz.

    yabancı kontenjanı açıldı şimdi iyice, zaten bir dünya transfer eksiği var. şu an ilk 11'e 4 yada 5 adam transferi lazım. ali turan'dan stoper olmayacağına göre, adnan polat'ın da bir yada iki yabancı transferi yapacağız açıklaması olduğuna göre.. ali turan beke, sabri açığa mı desek? sonuçta bakınca yabancı transferini iki ortasaha olarak öngörüyoruz. bir de üstüne açık almaya kalkarsak sanırım boyumuzu aşar.

    uzun lafın kısası zaten rijkaard'ın planlarına uygun değildi. her ne kadar sevdirse de kendini. total futbol nedir, ne yapacağın bellidir ama durdurulman çok zordur. sürekli aktif saha içi rotasyon vardır, pas vardır carttır curttur. ama keita, tamamen saldım çayıra mevlam kayıra. ne yapacağı belirsiz, etkili oldu mu çok etkili ama oyunu kısıtlandığında çabuk sinirlenen. gollerin için de, şovların için de teşekkürler abdül, yolun açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın