resim
Yunus Akgün
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 5930
    altyapıdan çıkan oyuncu kulüp ile arasına menajer koyuyorsa, ben şöyle galatasaraylıyım böyle galatasaraylıyım demeyecek. ben profesyonelim, menajerimin ve benim paramı kim verirse, fenerbahçe dahil, orada oynarım diyecek. çıkıp ben galatasaraylıyım cakası satıp da menajerine komisyon koparmaya çalışan adamın samimiyetine ben inanmıyorum. hele ki bu menajer kulüp tarafından mimlenmiş biriyken.

    yunus 25 yaşında. bu zamana kadar galatasaray’da oynamaya yetecek performansı sadece 2024-2025 sezonunda verebildi. onun da yarısı soru işaretli de neyse. kulüp de profesyonel davransa yunus’un biletini çoktan keserdi. yunus da bandırmaspor’da takılırdı. vefasızlığı kulüp yapıyormuş gibi hedef çarpıtmayalım.

    metin oktay, bülent korkmaz gibi efsaneleri geçiyorum. yunus’u sevenler arda turan’ı sevenlerden kat kat fazladır. ama o arda yunus’tan daha da genç yaşta elinin tersiyle tavan sözleşmeyi reddetmiş, kulüple arasına hiç bir zaman menajer sokmamış, boş mukaveleye imza atıp sözleşme sıkıntısı çıkarmamıştır. yunus’un galatasaraylılığı arda’nın dahi tırnağı olamaz.

    uyanık menajeri avrupa’dan bonservis teklifi getirip oyuncusunu istediği yere götürebilir. galatasaray kimseye minnet edecek kadar aciz bir kulüp değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın