resim
Abdul Kader Keita
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:42
Boy:1.84
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1307
    galatasaray sözlük radyo'da bir kaç kişiydik. dün gece geç saatlere kadar bekledik ... ne mi bekledik?. kim kallström transferinin resmi siteden açıklanmasını. saat 3'e yaklaştı ben hala resmi siteyi 'f5' liyordum. işe de kesin gözüyle bakıyorduk. kendi aramızdaki konuşmalarda ''15 dakikaya açıklanır resmi siteden.'' dedik. ''bence su anda kallström'ü fotoşopluyorlar...'' diyerek heyecanımı bir kat daha artırıyordum.uykum geldi daha çok dayanamadım.belki de sabaha açıklanır diyip uyudum.saatin kaç olduğunu hatırlamıyorum şu anda..

    uyandım saat 10:30 gibiydi. aha dedim kallström transferine bakıyım.o kadar da emindim ki kendimden. yüzümü yıkayıp ağzımın salyalarını toplamaya çalışırken heyecanla açtım bilgisayarı.. operayı açtığımda karşımda galatasaray.org vardı zaten .. şöyle bir baktım . ilk anda kallströmle ilgili bir haber göremeyince üzüldüm. ama o sadece başlangıçmış. sonra keita'yı gördüm.başlığı okurken bu sezonla ilgili rakiplere gözdağı verdiği bir röportajdır kesin dedim. ''kallström de gelmemiş daha aga.'' diyip sıkıla sıkıla haberi okudum:

    duyuru: keita al saad sc.’ye transfer oldu.

    ulan dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak bu olsa gerek dedim. ''sigmişim kalströmü'' de dedim. ''lan keita olum'' dedim kendi kendime. şu an dumurlarda olduğum için yok sağdaki açığı nasıl kapatıcaz orta sahaya kaleye defansa transfer gerek filan düşünemiyorum. anlamlandıramadım geçen sezon en iyi performans veren oyuncumuzun satılmasına... tek diyeceğim kewell yok, gio yok, keita yok kim var lan it!!

    tabiki var olmaz olur mu

    (bkz: serdar özkan)

    edit: pirince gidilen yeri midyat yapmışım. dimyat olduğunu hatırlatan thisisthebesttillwedobetter' a teşekkürler. midyat da olur aslında. taa mardin. uzak yani. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın