resim
Aílton Gonçalves da Silva
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:51
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 1
    bir zamanlar beşiktaş forması giymiş forvettir.
    --- alıntı ---
    ailton werder bremen'e dönüyor.

    bir dönem beşiktaş forması da giyen ancak kariyerinin almanya bölümü dışında başarıyı mumla arayan brezilyalı oyuncu ailton sonunda hayaline kavuşuyor. her fırsatta werder bremen'e geri dönmek istediğini açıklayan brezilyalı golcü ailton'a, alman ekibinden sonunda 'gel' çağrısı geldi. ancak futbolcu olarak değil, 'gözlemci' olarak. werder bremen kulübü, sambacı futbolcunun kendileri için güney amerika'da oyuncu aramasını istiyor.

    halen avusturya ligi ekiplerinden altach'ta forma giyen 35 yaşındaki brezilyalı futbolcu ailton'un alman basınında yer alan her röportajında werder bremen'e dönmek istediğini belirtmesi ve alman ekibindeki günlerini unutamadığını söylemesine, werder bremen kulübü yetkilileri kayıtsız kalamadı. werder bremen kulübünün yetkilileri; genç, yıldız adayı oyuncular keşfetmeyle ilgili bir proje üzerinde çalıştıklarını ve eski oyuncuları ailton'a da bu projede yer vermek için teklifte bulunduklarını açıkladılar.

    yetkililer, alman kulübüne dönmek isteyen ailton'u güney amerika'da futbolcu izlemek üzere görevlendirmek istediklerini belirterek, "ailton'un werder bremen'de böyle bir görevi kabul edeceğini tahmin ediyoruz. çünkü o werder bremen için her zaman göreve hazırdır" ifadelerini kullandılar.
    --- alıntı ---
    kaynak : sabah.com
App Store'dan indirin Google Play'den alın