• 2255
    vay be! bir zaman kumandan hüsamettin diye bir yazar vardı buralarda. adam bildiğin ekoldü. şimdi nerelerdedir, ne yapar bilemem ya; bir yerlerde yazıyor olsa kesin tarzından tanırdım. tabii bunun için bir yazısına denk gelmem lazım, inşallah birgün bir yerde yazılarına denk gelirim de eskisi gibi okurum. kafası çalışan adamları her yerde takip edeceksin, bu kadar açık.

    şimdi kendisi olmadan buralar daha bir boş geliyor insana. boş yerde gürültü çok olur. hiçbir şey olmazsa yankı olur. "a" desen üç kere "aaa" gelir. nitekim öyle de oluyor. birisi "x galatasarayda" diyor, sonra üç kişi "y galatasarayda" , "z galatasarayda" , "w galatasarayda" diyor. dalga geçecek ya.

    entrylerini toptan silmiş kumandan hüsamettin. fakat, bildiğiniz gibi bir eser ortadan kaybolsa bile akıllarda kalır. zamanında birisi çıkmıştı ben daha yazar değilken, demişti ki: "sneijder galatasarayda." kendince bir de link uydurmuş; http://www.galatasaray.org/...anlandinitirafet.php demiş entrysinde. kumandan hüsamettin de bir yazı yazmıştı sonrasında. son cümlesini hiç unutmam. şimdi ben kendisinin mevzubahis son cümlesini biraz değiştirsem, tam bir sene önceki durumda onun yarattığı etkiyi yaratır mıyım acaba?

    eğer galatasaraylılarla dolu bir kahveye gidip de "kallström galatasarayda" diyebiliyorsanız, buyrun burada da diyin.

    edit: bunu yapan benjamin linus idi, pilotun uçucu kafası vardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın