resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:53
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 604
    daha teknik direktör olmadan teknik direktör olsaydı neler yapardı diye bir savla savunulan eski futbolcumuzdur. lakin bunun için hiçbir mantıklı gerekçe sunulmaması da ilginçtir. hayatında bir kere bile takım çalıştırmamış kişinin teknik direktörlüğünü tartışmak ilginç geldi doğrusu.

    arada şöyle bir fark var. oyuncuyken futbolcular kankadır, arkadaştır. teknik direktör iken patron-çalışan ilişkisi vardır. sanırım bu iki şey arasında bir fark var.

    en kötüsü de sanki burada hakan şükürün dini bütün olduğu için eleştirildiği kanısıdır. ne alakası var arkadaşım burada yazanların en az yüzde 95i zaten müslüman insanlar. hakan fethullahçı bir kimsedir, bu onun yalnız siyasi ve dini yaklaşımını gösterir onun üzerinden yorum yaparım. bu sadece siyasi görüşüne olan bir yorumdur. galatasaray'ıma yaptıkları bundan ayrıdır. ona yaptığımız yorum sadece galatasaray'a kazandırdığı veya kaybettirdiği şeyler üzerinedir.

    bülent korkmaz'ın kolu ne kadar tartışılıyorsa, hakan'ın hesapçı biçimde yönetime sallamaları da o kadar tartışılacaktır. bunun kendisinin müslümanlık derecesiyle bir alakası yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın