resim
Adnan Sezgin
Görev:Sportif Müdürü
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 133
    neden bu kadar elestirildigini anlamadigim adam. hayir, kendisini sevmek falan gibi bir durumum da yok ama bu derece tepki almasini anlamiyorum, cunku galatasaray'da karar noktasinda duran bir gorev tanimi yok. kendisi futbol subesi genel muduru; yani maasli calisan, bir baska deyimle de operasyon adami. gorev verirsin, sunu yap dersin, gider yapar; yok olmaz dersin, yapmaz.

    daha bugun haber vardi, televizyonda da izledim, internette de okudum: yurt disinda transfer icin yapilmis gorusmelerle ilgili rapor yazmis, hem rijkaard'la hem de baskanla paylasacakmis. yani git gorus demisler, gorusmus, muhtemelen oyuncularin bonservisi, yillik ucreti, kac yıllık kontrat istedigi gibi detaylari not etmistir. simdi rijkaard, baskan, parasal isler sorumlusu (hashas) oturup konusacak, sunu al, bunu sat diyecek.

    belki bu isleri haldun ustunel daha iyi yapiyor diyebilirsiniz ama sonucta gecen seneki transferler bekledigimiz kadar da iyi performans vermedi. bu haldun ustunel'in sucu degil tabi ki ama bu adama neden tepkiden ote, bir linc kampanyasina girisildi onu anlamiyorum sadece.
App Store'dan indirin Google Play'den alın