resim
Lionel Andrés Messi Cuccitini
Takım:Miami
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.70
Uyruk:Arjantin
  • 468
    kendisi için "ah ulan ispanya milli takımında oynasaydın" diyenler türeyen adam. oldu anasını satayım , cristiano ronaldo da burkina faso milli takımında oynasın.

    ayrıca "takımı o mu kurtaracak ?" cümlesi ile "barcelona onun sayesinde burada" ve "o tek başına bir takım" diyenler aynı zamanda "arjantin iyi takım değil ondan oldu" dediği zaman burada bir çelişki ortaya çıkıyor. bu kadar abartılan ve maradona ile kıyaslanan bir adam barcelona'da 50 gol atıp dünya kupası boyunca doğru düzgün pozisyon bile yaratamıyorsa o zaman ben bu adamı maradona ile kıyaslanan ve "şimdi abi arjantin iyi değil çünkü" diye kendi saçma tezini desteklemeye çalışan adama gülerim. sanki angola milli takımı , arjantin lan bu.

    not : messi çok çok iyi bir futbolcu ve futbolunu çok beğeniyorum. buna ek olarak cristiano ronaldo ile kıyaslarsak düzgün kişiliği açısından da messi benim için daha önemli bir futbolcu fakat bu onun bu dünya kupası için hayal kırıklığı yarattığı gerçeğini değiştirmez. zaten bunu iddia edersek bir donovan'a , bir forlan'a hakaret etmiş oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın