• 28
    10-9 bitti. gollerden biri benden. :)
    şimdi maçı değerlendirelim :
    tokajr & cracks : efektif forvetler aslında ama kendilerinin veya başkalarının yaya getirdikleri toplarda direkt şut tercihi yapmıyorlar. ikiye bir yapma sevdaları var. biraz daha bencil oynamaları lazım. şahsi fikrim. bir de fizik açıdan güçlenirlerse daha iyi olur. kj ile mücadelede bunlar lazım :)
    hadomer : klas topçu. araya attığı paslar öldürücü ama beraber oynamak lazım. ilk defa beraber oynadığımız için pas alışverişlerinde sıkıntı oldu.
    iulian filipescu & armaninpesindeyiz : savunmanın belkemiği olan ikili. kendileri pek savunmaya gelmediğim beni hoşgörür umarım.
    captano : skor 0-4 aleyhimize iken bir fırça attı. korkudan gidip gol attım. :) 1-4 ten o gazla 8-6 ya getirdik ama orada kaldık sonra.
    kendim içinse her sabah spor yapma zorunluluğu olan bir işte çalışıyor olduğumdan kat edilen mesafe sıkıntı değil ama captano' ya ayak uyduramazsan sonuç böyle oluyor.
    ayrıca ;
    kj : orta açarsın elle çevirir. cracks' e sliding tackle' ın kralını yapar. sen takıldın der. penaltıları araya kaynatır. bildiğin emre aşık. :)
    since prospero : iyi kaleci. bütün topları tekten forvetteki toka'ya oynadı. captano' nun da dediği gibi rijkaard' ı eleştirmesi de bu yüzden. ufuk ceylan' ın bütün topları milan baros' a oynaması bekliyor. sanırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın