• 21
    galatasaraylı arkadaşlarla birlikte olmaktan zevk aldığım bazı arkadaşlar yüzünden futboldan zevk almadığım bir maç oldu, onlar kendilerini biliyor.* bu konuya sonra geleceğim.

    maçtan önce kadroyu yaparken sordum kim nerede oynamak istiyor diye.
    iulian filipescu elbette sağ bek oynadı ama hiç bir terbiyesizliğini, rakibine tükürdüğünü görmedim. aslanlar gibi mücadele etti, hatta sonlarda savunmayı armaninpesindeyiz'le birlikte 2 kişi yaptılar.

    armaninpesindeyiz kaleci başladı, toka'dan golü yiyince dayanamadı kaleden çıktı. sol bekte daha iyiydi.

    hadomer'e maçtan sonra "epeydir oynamıyosun galiba abicim" dedim. "evet abi, çok oldu oynamayalı" dedi. başka biri olsa şahane oynadı denebilir ama ben biliyorum aslında nasıl oynadığını, hiç eskisi gibi değildi.

    maç başlamadan harrycool ben libero oynarım dedi ama 3 dakikada belli oldu ki, enerjisi acayip, yerinde duramıyor, çıkardık ileri. hakikaten o ne enerji öyle, maşallahı var. bir de maçtan yeni eve geldim, bir pm: "abi haftaya görüşmek üzere" nasıl yani, sen bizi kendin gibi mi sandın be abicim.

    tcoskun tam görev adamı. maçtan önce dişine dolgu yaptırmış da falan da filan da. ulan sanki sünnet oldun. sol bek başladı kaleci bitirdi, bir de maçtan sonra patronun oğluna yakalanmasaydı daha iyi olacaktı.

    geriye kim kaldı. evet, muhteşem ikili : craks ve haldunustunelinsactokasijr. bir tanesi güiza diğeri, yok vazgeçtim ikisi de güiza. bu arkadaşlara dikkat edin güiza'ya salladıkları bir entry görürseniz bana ihbar edin, ben gerekeni yaparım.
    sürekli bir ince yapma sevdası, sürekli golü topu pasıyla atma uğraşı, sürekli kalecinin üzerinden şık gol atma çabası. pasların hepsi artistik, hiç şık olmayan bir şey olmamalıyı kendilerine düstur edinmişler. allah aşkına bir tane ayak içi normal, bildiğimiz, sıradan, aşağılık bir pas atın biz fanilere ya, lütfen ya. tamam cracks'ın dediği gibi ben yeteneksiz olduğum için yapamıyorum ve kıskanıyorum bu hareketleri, ama koskoca adamı, beni sahada bu kadar kıskandıracak ne var, ayıp değil mi?
    maçtan sonra toka da bu iki güiza'yla dalga geçiyordu da, kendisinin de bir farkı yok ki. bir tane normal bir istop yapılmaz mı arkadaş, ille de topukla alacak topu önüne, ille de topu çatala vuracak. bundan önceki her maç toka'yla da aynı sorunları yaşıyordum, canım benim.

    ama seviyorum bu arkadaşları, orası ayrı. ne zaman çağırsalar yine koşa koşa giderim.

    since prospero : çok iyi kaleci, baya iyi kaleci. yerden havadan kolay gol yemiyor, gerçi bizim güazaların da yardımı oldu. o kadar şut attım, hem de iyi şutlar hepsini çıkardı, bravo. sadece penaltıda ters köşe yapabildim.
    ama ben onun sözlükte rijkaard'a neden bu kadar salladığını bu maçta anladım. arkadaş pas sevmiyor. avut atışını direkt santrafora atıyor. orta saha trafik polisi gibi geçen topları izliyor.

    areyouplayer : maçın yıldızı kesinlikle. gerçi her oynadığımız maçın yıldızı oluyor ya, neyse. baktı kaleciden, savunmadan pas gelmiyor, orta sahada pres yaparak kazandığı topları gidip gol yaptı döndü. hani zafere kaçış filminde pele diyor ya "siz topu bana verin ben böyle böyle gider golü atarım" aynen onu yaptı işte.

    güzeldi güzeldi. herkese tavsiye ederim, oynamaya, olmazsa izlemeye gelsinler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın