• 17
    maçın yıldızı açık ara areyouplayer'dı. kendi takımım adına ise bendim abi direk. bunu gönül rahatlığıyla söylerim. captano her ne kadar beni maç içinde dövme raddesine gelse de güzel oynadım inkar edemez. takımın gollerinin yarısını ben atmışım. hepside birinci sınıf. topukla, voleler, bilmem ne. kabul eder heralde. kendisi yapamadığını söyledi maç içinde bu hareketleri. ondan kızdı sanırım. *

    toka diye bi kazma var. ama harbiden kazma ya. maçta 3 gol attı nasıl attığını kendisi biliyosa namerdim. birde maçtan sonra gelmiş bana laf sokuyor yok cenabetsin yok bilmemnesin diye. volesi de bişeye benzemiyor. bakmayın ballandırmasına.

    tokajr de bizim yenilmemizde baş etken. bütün topları kaybetti arkadaş. ulan jr.

    kaje desen bildiğin lugano. elle vurmalari çekmeler. hepsi de ceza sahası içinde. aynı takımdaydık sürekli farketmiyodum. bi ara geldi arkadan koşarken ayaklarıma çok profosyonel bi hamle yaptı. arkadan ha bu. penaltı dedim. takıldın dedi. ulan arkadan mudahale nası takılcam*.

    harrycool var bizde. hani ne zamandır galatasaray'a şöyle ortasahada koşan zenci lazım diyoruz ya. tamam zenci değil ama bildiğin onun dışında her şey var adamda. sert oyun, takımı ateşleme, sürekli bi koşu hali. dakika olmuş 75 hala geriye koşmalar, yok formamdan 2 kova ter akmalı demeler. maçtan sonra hesapladık 16129 metre koşmuş. hayranız. bi de çoklas bi asist yaptı bana. bravoo!!

    vel hasılı kelam. ulan ne övdük kendimizi. bide o kadar laf yetiştirdik millete. ama yok üstadım. artık böyle. diğer türlü dalga geçiyorlar.*
    herneyse. maç inanılmaz eğlenceliydi. gelenlerin ayağına sağlık. inşallah haftaya tekrar yapacağız. tekrar görüşmek dileğiyle. muck.
App Store'dan indirin Google Play'den alın