• 1
    yine kurcalamaya başladın bu işleri.

    her turnuvada bi bokluk yapıyorsun. turnuva öncesi elemelerde fransa irlanda maçını parmaklayıp, turnuvaya renk katacak garibim irlanda'nın elenmesini sağladın. sonradan fransa uçtu gerçi ama ne zevk alıyorsun böyle ipneliklerden anlamıyorum. muhtemelen oturduğun yerden "keh keh" gülüyorsundur.

    onu geçtim, 2 temmuz 2010 hollanda brezilya macinda hollandalı molozların kazanmasını sağladın. lan böyle adalet mi olur! zaten futbolun katilidir bu hollandalılar. onbeş dakika futbol oynayıp bala göte çeyrek final kazandırılır mı!

    2 temmuz 2010 uruguay gana macinda gana'nın golünü ve uruguay'ın verilmeyen buz gibi penaltısını görünce "hah bunu da parmaklıyor" diye düşündüm ama asamoah'ın son dakika penaltısı üst direkte patlayınca yine eğlence peşinde olduğunu ve bizleri heyecanlandırıp kalp krizi geçirtmek için uğraştığını anladım. futbolun adaleti galip geldi ve uruguay kazandı.

    yapma bu işleri. futbolu kendi adaletine bırak. yarı final maçında uruguay hollanda'yı eze eze yener. bi halt karıştırırda hollanda'nın finale çıkmasına neden olursan kalbini kırarım.

    aklımdayken; lugano hollanda maçına kadar iyileşsin. adamımdır. severim.

    bir de; bizimkiler bu totoş futbol hayranlığından bir an evvel kurtulsunlar. dünya üzerinde oynayan falan da kalmadı zaten. barcelona oynuyor diye zırvalayanlar var ama sen onlara aldanma. barcelona'nın oynadığı total futbol filan değil.

    son olarak; maç esnasında hanım televizyonun önünden geçmesin, çok fena yapıcam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın