resim
Giovani Álex dos Santos Ramírez
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:35
Boy:1.75
Uyruk:Meksika
  • 983
    futbol oyununu gol ve asistten ibaret olarak gören insanların bal yapmayan arı olarak tanımladıkları futbolcu.. haklılardır zira bu sezon sadece 1 asist yaptı diye eleştirilen elano blumer dünya kupasında ter döküyorken, asist kralımız arda turan takım arkadaşının maçlarını tv başında çekirdek çitleyerek izliyordur büyük ihtimalle.. hayır, galatasaray stoch un peşinden koştu 1 aydır falan, ben anlamadım gio nun sahip olamayıp da bu adamın ne özelliği vardı da gio ya tercih edildi... hayat gerçekten garip yahu, vapurlar falan..

    bu adam devre arasında geldi, son maçında bile iyi-kötü çalıştı, takımda kalmak istiyor, 21 yaşında, brezilya-meksika, ispanya hamuruyla yoğurulmuş, bonservisi, yaşıtları ve mevkidaşları olan aaron lennon, jesus navas (bu biraz daha büyük gerçi), robinho, david silva gibi futbolculara nazaran daha kabul edilebilir bir rakamda, oynadığı süre bakımından futbolu vasatın altına düşmemiş, ne bileyim sorunlu bir futbolcu profili oluşturmamış falan.. e daha ne olsun amk... illa 30 lu yaşlara merdiven dayayan, bu ülkeyi tercih etmesinin sebebi tamamen duygusal olan futbolcu tipine dönüştükten sonra mı bu kutsal formayı giymesinde sakınca görülmeyecek, gerçekten anlamıyorum..hayır sorun para falansa harbiden biz, yani galatasaray taraftarı olarak toplayalım aramızda para neyse parası verelim,yeterki uçup giderken mal gibi bakmayalım arkasından.. ıı. franck ribery travması yaşattırmayın bizlere.. nolur bak..

    tanım : fm cilerin, kennedy bakırcıoğlu hayranlarının beğenmediği futbolcu..gülüyorum lan...

    edit: hakan şükür ün gol atamadığı dönemlerde hakkında, ''topçu değil, şaban yaa'' diyen futbol severlerin de sevmediği futbolcuymuş.. ben bugün bunu gördüm..
App Store'dan indirin Google Play'den alın