resim
Caner Erkin
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:35
Boy:1.81
Uyruk:Türkiye
  • 737
    sol kanattaki performansi maalesef vasatin üzerine cikamami$tir. kötü futbolcu degildir. orta ayar veya ba$ka bir deyimle siradan bir sol kanat oyuncusudur. sol bek asla olamaz. gerçi asla derken bir durmak gerekir. asla, asla dememek lazim, çali$ildigi takdirde her$ey olur. fenerbahce, kendisini ugur boral in yerine almi$tir. zira diz yan baglari yirtilan ugur, en erken agustos ayinda takimi ile cali$malara katilacaktir ve kendini toparlamasi belkide aylar alacaktir.

    daha öncede söyledigim gibi, ba$ariyi yakalayabilmesi icin t.c. sinirlarinin di$inda bir takimda oynamasi gerekirdi. muhtemelen cska moskova da yer bulamadigi ve ba$ka bir kulüp'ten transfer teklifi almadigi icin, taraftari oldugu takima imza atmi$tir. bundan yadirganacak bir$ey yoktur.

    her emekçi gibi meslegini yaptigi icin, gittigi yerde ba$arili olmasini diledigim fakat, üzülerek ifade ediyorum, maalesef umdugunu bulamayacak futbolcudur. fenerbahce den sonra muhtemelen türkiyede birkac kulüp gezip, son olarak gaziantepspor dan be$ikta$ a transfer olacaktir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın