• 364
    genel olarak sevdiğim bir adamdır. katıldığım düşünceleri çoktur, ayrıca çoğu zaman bizi eğlendirmesi de güzel bir şey. *

    bazen çok basit cümleler kurar. spiker uzun bir cümle söyler. üründül ise evet evet, çoook gibi kelimelerle cevap verir. hani arkadaşımız olsa "sen beni dinliyor musun?" "benimle dalga mı geçiyorsun?" * deriz ya öyle hissediyorum ekran başında.

    bazen de anlam veremediğim cümleler kurar.

    fernando torres'in top tutan bir forvet olmadığına katılırız, eyvallah. ileri oynayan biri olduğu da doğru. ancak hem 2008 ispanya'sında, hem de 4-2-3-1 liverpool'unda bu adam boş alanlara kaçırılarak veya -spiklerlerin sevdiği kelimeyi kullanayım- istediği pozisyonlar ona verilince ne kadar etkili olduğu belli. yani torres tek forvet olarak da gayet iyidir, düşünülebilir.

    ve üründül torres'e tek forvet oynatılmamalı demekle kalmamıştır. orada david villa oynamalı, başka bir futbolcu girip kanatta oynayabilir tarzında bir cümle kurmuştur. sizi bilmem ama ben villa'nın tek forvet oynatılmasına daha çok gülerim. torres-villa 2008'deki gibi forvet oynamalı, ona ben de katılıyorum. ama torres'in tek forvet oynamasına karşı gelip, villa tek forvet oynasın demek..

    bir de kaleye uzak mesafedeki frikiklerin kaleye şut olarak kullanılmasının, kaleciden sekip gol yapabilme taktiği olma ihtimalini düşünmeyen insanlardan biridir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın