resim
Giovani Álex dos Santos Ramírez
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:35
Boy:1.75
Uyruk:Meksika
  • 974
    2010 dünya kupasında gruplardan çıkmış ve ikinci tur maçı oynamış, galatasaray taraftarının önemli bir kesimi tarafından çok sevilen, uğruna yönetime laflar sokulan futbolcudur. ama nedense meksika milli takımı arjantin'e yenildiği maçta pek ortalarda görülmediği için hakkında entry girilmemiştir. skor yazarı olmayın arkadaşlar, bize niye gio lazım iyi bir anlatın, ama genç, ama barcelona falan diye gelmeyin. hakikaten ne özelliği var, bize nasıl faydalı olacak bunu yazın. ve sezonun büyük kısmını rakip sahada baskı kurarak geçirmek isteyen rijkaard'ın takımında gerçekten lazım mı ve rijkaard niye hala istiyor gio'yu? belli ki göremediğim bir özellik var burada, yazarsanız öğrenmiş olurum, yazılarımı değil ama fikrimi düzeltirim sayenizde.

    --- alıntı ---

    daha önce de yazmıştım, meksika takımı kasımpaşa gibi bir takım. bol ve iyi pas yapıyor ama ceza sahasına yaklaşınca ne yapacaklarını şaşırıyorlar. çok dengesiz bir kadro bence meksika. bir tarafta pas yapacak adamlar bir tarafta çok hızlı ve kuvvetli adamlar. forveti ve kanatları seri adamlardan oluşuyor. bu tarz takımların kontraatak oynamaları menfaatleri icabıyken, onlar pas yaparak rakip kaleye gitmeye çalışıyorlar. bu durumda guardado, giovani dos santos gibi oyuncular devre dışı kalıyor.
    giovani’ye özel olarak yeniden değinmek gerek. rakibi eksik yakaladığında ondan iyisi yok, ama iş kontraatak değil de pas oyununa döndüğünde ne yazık ki duracağı yeri bulmakta bile zorlanıyor. eğer bu akşam sahadaki takım meksika değil de galatasaray olsaydı yine her yer giovani’ye pas atmıyorlar yazılarıyla dolardı.
    ama mesela arjantin futbolcusu olsaydı gio, ikinci devre dünya kupası gol kralı bile olabilirdi, tam ona göre o kadar çok boş alan vardı ki meksika yarı sahasında.

    --- alıntı ---

    http://captano.blogspot.com/...tin-meksika-3-1.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın