• 13
    95-96 seoznunda hakan şükür torino takımındadır. 96-97 versyonunda hagi olacak diye çıkamsını dört gözle bekledik. 97'den sonra amigada yenısı çıkmadı. yalnız 96-97 versyonu üzerinden patch'leyenler piyasaya sürdü. oyunda career yapılıyorsa, sezon bittiğinde next season falan gibi birşeye basılırdı. 10-12 dakıka butun ülkelerin puan durumları ekranda gözükür, yeni oyun yukleniri ve yeni sezon baslardı.

    ancak patch'li versyonlarda career modu yapılınca sezon bittiğinde 12 dakikalık bekleme sırasında oyun tıkanırdı. zaten oyunu yukleyen oyuncuda (eskiden oyunlar oyuncuda yukletilirdi) (bkz: commodore 64 amiga 500) tıkanır demişti.

    ancak onun yoluda next season denildiğinde orjinal disketi, yani patch'siz 96-97 disketi takınca sorunsuz şekilde 12 dakikalık sürede tıkanma olmuyordu. yalnız işin komik kısmı bu 12 dakıkada liglerin puan durumları yazardı demiştim, işte disket değişince şampiyonlar farklı gözükürdü, ertesi sezon başlayıp patch'li disketi takınca normal sezonda oldugu gibi her şey devam ederdi.

    velhasıl gercekten harıka bir oyundu. akıcıydı, takım ve ülke ayrımı olmadan butun takımlar seçilebilirdi. bugun emulatörünü ve oyunlarını bulabilsem, tabi yuklemeyide becerebilirsem zira bilgisayardan pek anlamıyorum oynamayı çok isterdim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın