• 23
    2 millet bunlara güldü, prim verdi ya, illa bitarafları kalkacak. sırf kendilerine değil bu laflarım. yorumcu, youtuber adı altında türeyen, mikrop gibi yayılan bir kitle var. kendilerini taraftarüstü, hatta kulüpüstü gören bir haleti ruhiyeye büründüler.

    teknik direktör'e hocalık öğret,
    taraftara taraftarlık öğret,
    yönetime yöneticilik öğret...

    siz kimsiniz ya? 12 yaşımdan beri kendi imkanlarımla tribüne gidiyorum, abdi ipekçi de boğazımı patlattım, ali sami yen'de de. nereden bilet bulursam oradan izledim, ne 1 kişiden bilet dilendim, ne 1 kişiyi çıkar için yalayıp yuttum. yönetimden 1-2 adam tanıyorsunuz, tribün liderleri ile samimisiniz, 1-2 muhabirden haber alabiliyorsunuz diye siz bu kulübün sahibi misiniz hayırdır?

    fenerliler bu kulübe dışarıdan 1 zarar veriyorsa, sizin gibi tipler 10 zarar veriyor. tribün şöyle yapsın, o böyle bağırsın, o buna bunu desin, o bunu oynatsın, o bunu oynatmasın, o bunu transfer etsin... bıktım ya artık.

    p4 otopark, bilmem ne açık, bilmem ne haber... alayınız faydadan çok zararsınız. hepiniz izlenme aldıkça, prim gördükçe kendinizi bilirkişi sanmaya başladınız. zamanı gelince bu gerçeği herkes anlayacak.

    destekliyoruz, beğeniyoruz, paylaşıyoruz, galatasaraylı yorumcular çoğalsın, sesimiz çıksın diye uğraşıyoruz ama sizin yaptığınız iş, iş değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın

Güvenlik hatası! (Ref)