• 110
    sonu kötüye giden milli takımımız.

    yabancı sınırlaması federasyon tarafından aşağıya çekileceğine, onlar bu sayıyı 10'a çıkartıyorlar.

    kimi getirecek takımlar? eto'o'yu maicon'u, milito'yu mu getirecekte 10 yabancı koyuorsun.. gidecek 10 tane afrikalıyı getirecek.. milli olma şartı falan koşsan yine bi nebze eyvallah derim.

    olan milli takıma olacak. yurt dışında oynayan üst düzey adamımız olsa etkilenmeyebiliriz ama böyle bir dyurumda yok..

    bugun savunmada 2 stoper oynatıcaksın. kimdir ust duzey takım? g.saray, fenerbahçe, beşiktaş. lugano ile neill'imi oynatıcaksın? bir tek servet var yerli savunmacı.. 3 buyuklerden adam alamıyınca bursa'dan ömer erdoğan'ımı alacaksın? onu da biliyoruz 2004 senesinde villareal maçından top göstermediler. 3. sınıf adamlarla mı savunma yapacaksın? servet- gökhan- emre güngör ile oynadığında gördük euro 2008'de 5 maçta 9 gol yedik. onlardanda kötüsüyle oynamak zorunda kalacaksın..

    forvet desen 3 takımdada yabancı. mevlüt erdinç mi? orta sıralara oynayan paris'te oynuyor. ne farkı var kayseri'den, eskişehir'den? üst düzey yurt dışındada adamın yok. kim oynayacak turgay bahadır mı? umut bulut mu?

    sen yabancı sayısının 10 yaparsan adam en kilit noktalara iyi kötü yabancı alır. milli takımdada mehmet aurellio'lar, mert nobre'ler oynar..
App Store'dan indirin Google Play'den alın