• 144
    --- alıntı ---

    onların ki harbiden transfere ...

    sittin senedir koro halinde hep bir ağızdan tüpçüyü istifaya çağırırlar... küfrederler .. pankart açarlar .. kin beslerler ..
    geçenlerde bu taraftarların tribün onurunun - şerefinin nasıl kırıldığını gördük ! 20bin kişinin nasıl tüpçünün laflarını dinlediğini ve hep beraber nasıl her bir lafını alkışladığını gördük ...
    taraftarı olduğu takımın çıkarlarını korumak ve o takımı bok yoluna götürenlerin karşısında durmaktır emekçi taraftarların sevdası..
    bazıları belki alkışlatıldılar-belki parayla tutuldular ve belkide kendi rızaları ile doldurdular stadı... ama onurunu ayaklar altına aldı bu yalaka taraftarlar.. eeee adamlar hayatında ilk kez görüyorlar böylesini...

    quaresma transferine, onurunu-aşık olduğu renkleri daha 1-2 ay oncesıne kadar şiddet ve nefretle protesto ettikleri tüpçüye sattılar !
    tüpçüye ettikleri onca küfür,açtıkları onca pankart ve yapılan onca protestolar bir günde yerini sevgi gösterilerine bıraktı. ve bir tribün emekçisi olarak şu alttaki resmi gördüğüme inanamadım ve bukadarına yuh dedım ... onurunuzu bu kadar kolay sattınız ... sevdanızı yerle bir eden, sizi ondan ayırmaya calısan adama alkış tuttunuz ! bütün sezon boyunca protesto ettıgınız adamı bir kalemde paşa yaptınız !
    bu mu o sözde muteşem beşiktaş taraftarı ?
    " anırmakla adam olunsaydı önce bizim köyün eşşekleri adam olurdu ! "

    hani bir söz vardır ; " ne transfere , ne bilete .. bizim aşkımız bu renklere " diye ...
    sizin ki harbiden transfereymiş ...

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın