resim
Alexandre Dimitri Song Billong
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Ön Libero
Yaş:36
Boy:1.85
Uyruk:Kamerun
  • 25
    taraftardaki beklentiyi yükselterek, ön liberoya yapılacak transferin hayal kırıklığına ve bu hayal kırıklığının da yönetim ve teknik kadronun itibarında zedelenmeye yol açma çabasından ibaret olan bir habere konu olmuştur.

    ya da birisi adnan polat'ın sesini taklit ederek fanatik gazetesi'ni arayarak "kafa bulalım biraz" diye yalan bilgi sızdırmış ve fanatik spor servisi de bu oltaya mal bulmuş mağribi gibi atlamış bile olabilir.

    ikinci ihtimal bile alexandre song'un bonservisinin 2010-2011 sezonunda galatasaray'da olması ihtimalinden daha mantıklı. tamam; arsene wenger'in satamayacağı futbolcu yoktur. ama neden galatasaray? bu futbolcunun olası talipleriyle(hele ki euro cup'ta mücadele ederken) rekabet etmemiz ne kadar mümkün? son iki sezonda yaptığımız sağlam transferlerin her birinin mantıklı açıklamaları vardı. kewell'ın sözleşmesi bitmişti, baros ve keita gözden düşmekteydi, elano'nun düzenli oynayabileceği bir takıma ihtiyacı vardı, vs... ama 22 yaşında, 13 milyon euro bonservis bedeli olan, arsenal'in devamlı ilk 11 oyuncusu bir adamı, son yıllarda düşüşte olan galatasaray'da oynamaya ikna edebilir ve transferini 4.5 milyon euro'ya bitirebilirsek; tarihimizin en başarılı transferi olur("verimli" demiyorum!).

    "4.5 milyon euro" yazmışlar lan?! alouuv; kime diyorum, sesim geliyo mu beyleer?! heriflere mail atasım geldi "atacaksan da usturuplu at!" diye; bi de baktım, sözlükte habere iyi-kötü inanan var... modeste m'bami'ye razıyım diyorum; daha ne diyeyim yav?!

    de ki; servet'i dörde beşe okuttuk, topal'dan gelen dört buçuğa katık ettik, bonservisin kalanını da öbür sene ödenmek üzere takside bağladık. ben hala futbolcunun nasıl galatasaray'da oynamaya ikna edildiğini anlamıyorum...

    ha, ama dersen ki, "hayallere dalmadın mı?"diye; dalma mı, adını duyduğum an balıklama daldım. o ayrı...

    bu entry, alexandre song'un şahsıyla değil, tamamen türk spor basınıyla alakalıdır. ben burada "m'bami kaça gelir ki?" diyorum, emre güngör'ün gaziantep'e gitmesinin ardından "ülen acep murat ceylan?" teorilerinden medet umuyorum; herif alexandre song diyor...

    e bi düşün bakalım, niye diyor...
App Store'dan indirin Google Play'den alın