resim
Önder Turacı
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:43
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 70
    --- alıntı ---

    [...]

    altı ay önce cam sehpanın üzerine düşmesi sonucu bileği kesildiği iddia edilen fb’li önder turacı’nın ayrıldığı nişanlısı kübra aslan, ilginç açıklamalarda bulundu. zeytinli’de yapılan bir güzellik yarışmasında 2. seçilen genç kız şunları söyledi: “önder benim takım arkadaşı volkan babacan’la ilişkim olduğunu sanıyordu. bu yüzden benden telefon kayıtlarımı istedi. bir gece de eve sarhoş gelip annesinin yanında bana vurmak istedi. ben eğilince yumruğu arkamdaki kapının camını kırdı. her taraf kan oldu. hastaneye kaldırıldı. bu olaydan kısa bir süre sonra da ayrıldık.”

    kübra aslan bu ayrılığın ardından volkan babacan hakkında kadıköy adliyesi’nde suç duyurusunda bulunduğunu da belirterek dilekçesinde “volkan babacan, nişanlım önder’e benimle ilişki yaşadığını söylemiş, aleyhimde iftira, yıpratıcı konuşma yaparak nişanımı bozmuştur” iddiasında bulundu.

    önder turacı’nın ise konuyla ilgili olarak savcılığa verdiği ifadede “kübra ile bana sadık kalmadığı için ayrıldık. elimde kübra’nın volkan (babacan) ile sinemadan el ele çıkarken görüntüleri var” dediği, hatta savcılığa bu cd’yi teslim ettiğini öne sürüldü. öte yandan fb’li iki isim önder turacı ve volkan babacan arasında yaşanan bu aşk üçgeninin şampiyonluğun kaçırılmasında önemli bir rol oynadığı da iddia edildi.

    [...]

    --- alıntı ---

    http://www.gercekgundem.com/?p=289228
App Store'dan indirin Google Play'den alın