resim
Ali Acun Ilıcalı
Görev:Başkan
Takım:Hull City
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 1671
    yabancı hakem diye diye tüm hakemleri kendine bağlayan algı manipülatörü. önce var'a yabancı dedi, işinden olmak istemeyen tüm var'lar fener lehine yönetti. son örneği konya maçı ve sarper barış saka.

    şimdi de saha içi yabancı olsun diyerek sahadakileri tamamen kapatıyor. önce halil umut, sonra atilla, o.çakır, mehmet tükmen vs. bütün hakemler fener şampiyonluğu istiyor ki ekmeklerinden olmasın.

    yönetimin yapacağı basit; derhal biz de yabancı istiyoruz ve derbiye yabancı hakem bekliyoruz diyeceksin. sezon başı biz yabancı var isterken yüzümüze bakmadınız, fener ister istemez getirdiniz, bir kez olsun yüzümüze bakın ve yabancı saha hakemi getirin diyeceksin. getirirlerse acun'un -aslında istemediği- yabancı hakemler gelecek. daha adil ortam oluşacak ve fener aleyhine olacak; getirmezlerse mevcut hakemleri baskı altına almış olacaksın. rakip 1 diyorsa sen 5 diyeceksin. bu algıcılarla baş etmek zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın