• 3592
    başkan aziz yıldırım ve yöneticilerle defalarca konuştum. benim için her fırsatta paragöz yakıştırmasında bulundular fakat ben alacağımın yüzde kırkı olan 2.4 milyon euro'yu vermeleri halinde ayrılabileceğimi söyledim. aziz yıldırım teklifimi reddetti çünkü beni bedelsiz göndermek istiyorlardı.

    evet kabul ettim. fenerbahçe'nin baş antrenörü artık aykut kocaman'dır. ama hem ben hem aykut takımı aynı anda yönetemeyiz. ilk günden beri söylüyorum fenerbahçe tek bir takım ve bir takımın 2 hocası olmaz. yine de tüm savaşım takımın başarısı için olacak.

    stoch'u aykut kocaman transfer etti ben kendisiyle ilgili herhangi bir talepte bulunmadım. bazı oyuncular vardır ribery ve robben gibi bunlara a sınıfı oyuncular deriz. fakat stoch c sınıfı bir oyuncu, tamam kötü demiyorum ama daha fazla gelişim gösteremez. mesela alınmasını istediğim eden hazard. bence b sınıfında ama iyi antrene edilirse a klasmanına zıplayabilir. kendisiyle telefonda görüştüm ve onu transfer etmek istediğimi söyledim. menajeriyle birlikte paris'te tam 8 saat aykut kocaman'dan telefon beklediler. kendisini aradık ama cevap vermedi. dolayısı ile hazard'ı chelsea kaptı.

    christoph daum
App Store'dan indirin Google Play'den alın