• 184
    çok büyük bir tepki potansiyelinin patlamasıyla açığa çıkmış enerjini biçimleştiği sözlüktür.
    nedir bu potansiyel ?
    efendim şimdi malumunuz, galatasaray sözlük de dahil olmak üzere, sözlük formatlı oluşumlar şekil ve içerik şartları konusunda bir hayli hassas. öyle veya böyle onlarca değişik kural, yol, yordam sürekli olarak dikte ediliyor, entry silinmeleri yaşanıyor. genelde de bu tür koruyucu kural ve yaptırımların faydalı olduğuna tanık oluyoruz.

    ama, beynim ne kadar onay verse de içimdeki haylaz çocuk, "yahu sildin o entry'i de noldu lan falanca falanca" diye saydırıyor vallahi. hepimizin de böyle hissettiğini tahmin ediyorum. ancak sözlüğün selameti açısından mantığımızın onayını ön plana çıkarıyoruz hepimiz.

    işte inci sözlük de , format dahil olmak üzere her türlü kural ve dayatmaya karşı biriken tepki potansiyelinin patlamasıdır. ayrıca biraz göz atılınca, avam gibi davranmaya çalışan son derece donanımlı insanlar olduğunu görmek zor değil.
    zaman zaman ben de kendimi zor tutuyorum şuraya "ccc lucas neill reis ccc" yazmamak, böyle bir başlık açmamak için. insanların içindeki kural tanımaz haylazı provoke ediyorlar açıkça.

    özet geçeyim hemen : severek takip ediyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın