• 2210
    galatasaray sözlük değişik bir olay yaşamama sebep oldu. evet güzel yerdir, keyifli yerdir bunlar tamam. ama ben ne yaptım? özgeçmişimde hobiler/ilgiler bölümünde "galatasaray sözlük yazarlığı" diye yer verdim! iş görüşmesine gittiğimde, özellikle bu sebeple çağrıldığımı söyledi insan kaynakları müdürü! nasıl yani falan derken, adam ekşi sözlükte yazdığını ve böyle bir şeyin özgeçmişimde bulunduğu için ilgisini çektiğini, bu sebepten dolayı da özellikle görüşmeye çağırıldığımı söyledi. yahu dedim tamam ama, diğer meziyetler, (tecrübe + eğitim + bilimum kişisel donanımlar) hiç mi etkili olmadı? e tabiki oldu, aranan kriterlere uygun herkes çağrılmadı, burada da kağıt üzerinde eleme yaptık ama siz gördüğünüz gibi elenenler arasında değilsiniz dedi! bu durumdan sizin galatasaray'lı olduğunuzu mu anlamam gerekir diye ince bir bilek hareketi yaptım ama adam hayır, ben taraftarlıkla hiç ilgili değilim, gerçekten takım tutmam falan dedi. uzun lafın kısası, ilginç bir anı olarak kaldı. işe kabul edilirsek çok daha ilginç olacak tabi!

    şimdi gelelim başka konuya, konu bazen milletin fena kasması. imlaya tamam, küfürsüz ve hakaretsiz yazıyoruz tamam, ama kendini roket imalatı yapıyor sanan, görünmezlik ve zaman makinesinin mucit mühendisi gibi çılgın atan bünyelerin bulunduğu bu ortam bazen olmuyor hanımlar beyler, sevgili yazarlar!

    antu ya da inci tarzında olalım da demiyorum ama, biraz da rahat olalım canım, kasmayalım, eğlenelim! burası gerçekten çok eğlenceli yer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın