resim
Iker Casillas Fernández
Görev:Yönetici
Takım:Real Madrid
Yaş:43
Uyruk:İspanya
  • 54
    saha kenarında değil de, kale arkasında, hemen sahanın dibinde bulunan kız arkadasının * dikkatini bozduğu dile getirilmektedir. aslında ilk olarak böyle bir şey duyarsanız bir hayli şaşırırmanız doğaldır. o kadının orada ne işi var? nasıl orada oluyor hemen kale dibinde vesaire. tabii ki kız arkadasının spor muhabiri olduğunu öğrenince şaşkınlığınız sona erecektir.

    işte böyle bir durum karsısında ispanyol taraftarlar polemik gündeme getirilmesin diye iker'in arkasında duruyorlar. fakat olayın ironik boyutu ise ispanyolların casillas'ı korumak için çaba sarfetmesine rağmen muhabir olan kız arkadasının casillas'ı hemen maç sonrasında bunaltıcı sorular ile köşeye sıkıştırmaya çalışmasıdır. bunun üzerine zaten morali bir hayli bozuk olan iker ise soruları yanıtsız bırakıp ortamı terk etmiştir.

    zaten bu cocugun türk bir yanı var olduğuna inanırım. kızı da şapbadanak bırakınca ortalık yerde tamamdır dedim.
    bu kadar kız arkadası dedik ama onun bir adı var: eva gonzález. kendisi hem manken, hem muhabir, hem güzel.
    http://www.google.com.tr/...;amp;ved=0CCsQsAQwAA

    her şey yalan ama bu son not gerçek: aslında eva eski kız arkadasıymıs. o gün maçta olanın adı sara carbonero. bsktpc adlı araştırmacı bir arkadasımız sayesinde günler sonra gerçek olana kavuştuk. eva gonzalez zaten çirkin. bu kadın ise güzel.
App Store'dan indirin Google Play'den alın