• 179
    michael jordan'ı izlemiş biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki, en iyi ikinci basketbolcudur.. hehe. bir an için gitti itiraf et kobe artık birinci, jordan'ı geçti falan şeklinde yazcam diye. şaka lan şaka ne için gidecek, kendimi eğlendiriyorum ben bana bakma.

    neyse, bu adam şu an oynayan en mükemmel oyuncudur, ama majesty'i geçmek istiyorsa lakers'a 3-4 şampiyonluk daha yaşatması lazım gelmektedir. lakers zaten şampiyonluk kültürü olan bir takım, ama yine de 5 şampiyonluk yaşattı ki bu az buz birşey değil. kim 5 şampiyonluk kaybetmiş de o bulmuş, el insaf derler. ama dediğim gibi şampiyonluk kültürü olan takımla şöyle 8-9 şampiyonluk yaşamalı ki hiç şampiyonluğu olmayan chicago'ya 6 şampiyonluk getiren mj'e yetişebilsin. geçip geçmediğini o zaman konuşuruz. yok lan konuşmayız geçer işte bal gibi. hem 9 şampiyonluğa kadar her türlü rekoru da kırar bizim konuşmamıza gerek bile kalmaz. lan düşündüm de bizim hiçbir durumda konuşmamıza gerek yok. biz kimiz ki lan? sanki otoriteyiz, bize de ne oluyorsa. garanti kafamız güzel hacı, başka açıklayamam bu saçmalamamızı, evet bu suç hepimizin.

    o değil de yazıda air jordan'a da her türlü nickiyle hitap ettim nerdeyse. aha bu da mesela öyle. kobe'ye mi yazıyorum his airness'e mi yazıyorum belli değil. aha bak yine...
App Store'dan indirin Google Play'den alın